O co jde?


PostApo festival je pořádaný pod hlavičkou Světa po Pádu. Jeho hlavním účelem je podpořit žánr a přinést zábavu všem hostům.
Historicky navazuje na Metroplexy, což byly postapo larpy s párty pořádané v minulosti v Praze. PostApo festival ale nebude larp. Musíte být v kostýmu ale nemusíte být v roli. Bavit se můžete o akcích, knihách, filmech, ale i o věcech, které s PA nesouvisí. Nikdo vás omezovat nebude :-)

Hlavní náplní je bohatý program, možnost sejít se s fanoušky z celé republiky, dozvědět se něco nového a třeba i něco prodat/vyměnit/nakoupit před sezónou. Idea je, že by akce otevírala sezónu a na podzim jí zase uzavírala...

Co můžete očekávat?
Koncerty kapel, DJ, Turnaj v Kruté hře, kostýmové workshopy, přednášky, soutěž o nejlepší kostým, tombolu, divadlo a taneční show, možnost sehnat si na sezónu novou výbavu nebo se zbavit té staré, parádní postapo prostředí a dekorace v centru Prahy, seznámení s nejznámějšími PA akcemi v ČR a mraky lidí jako jste vy!

Více najdete pod záložkou "Program"

Vedlejším zájmem je i podpořit (finančně) účinkující a organizátory akce. Můžete pomoct už jen svojí účastí, ale i více. Viz záložka Financování



.

Žádné komentáře:

Okomentovat